Účast na veletrhu fiktivních firem v Českých Budějovicích 2. - 3. 11. 2023

Naše školní fiktivní firmy 4. ročníku se i letos od 2. do 3. 11. 2023 zúčastnily veletrhu fiktivních firem na výstavišti v Českých Budějovicích.

V rámci veletrhu se soutěžilo o nejlepší: (nejvyšší) výši obratu, nejlepší prezentaci, katalog, stánek a firmu jako celek.

Naše firma AMAZink, s. r. o. do Českých Budějovic přijela už ve středu 1. 11. 2023 k večeru. Ubytovali jsme se a připravili si podklady na druhý den. Ve čtvrtek jsme měli sraz na výstavišti brzy ráno, abychom připravili stánek. Veletrh začal v 8:30 a u nás u stánku jsme měli rázem hojný počet zákazníků. Další den v pátek 2. 11. 2023 byl závěrečný den veletrhu. V 9:00 h jsme prezentovali naši firmu před porotou a publikem a pak dále dělali svou práci na stánku. Odpoledne bylo vyhlášení. V kategorii „Nejlepší stánek“ se naše firma umístila na 8. místě.

Na výstavišti v Českých Budějovicích zároveň probíhal celostátní výstava „Vzdělání a řemeslo“, kde byly výstavy prezentující střední, učňovské i vysoké školy z celé České republiky.

Jsme velice vděční, že jsme se tohoto veletrhu mohli zúčastnit. Byl to pro nás velkým přínosem a dodalo nám to opět nové zkušenosti, se kterými můžeme dále pracovat.

 - Tereza Janková, sekretariát FIF AMAZink, s. r. o. -

 

Veletrh FIF 2023 České Budějovice  Veletrh FIF 2023 České Budějovice