Naše fiktivní firmy na MEZINÁRODNÍM VELETRHU CVIČNÝCH A FIKTIVNÍCH FIREM v Bratislavě 28. – 30. 11. 2023

Fiktivní firmy 4. ročníku se od 28. do 30 11. 2023 zúčastnily MEZINÁRODNÍHO VELETRHU CVIČNÝCH A FIKTIVNÍCH FIREM v Bratislavě.

S fiktivní firmou AMAZink, s. r. o. se na MVCF jsme se v rámci veletrhu zapojili do soutěže o nejlepší stánek, firmu jako celek a e-prezentaci.

Do Bratislavy jsme přijeli v úterý 28. 11. 2023 odpoledne a ubytovali jsme se. Poté jsme vyrazili do prostoru veletrhu připravit náš stánek na následující den. Druhý den jsme měli sraz v 9 hod ráno na stánku. Během chvíle jsme měli stánek obklopený zákazníky, kteří měli zájem o naše produkty. Poslední den veletrh začínal opět v 9 hod ráno. Stánek v průběhu veletrhu navštívili porotci a učitelé z jiných fiktivních firem. Na veletrh přijelo i několik firem, kterým jsme nemohli konkurovat, jelikož je sponzorují reálné velké firmy např. Royal Canin (firma s pamlsky pro zvířata) nebo Biofresh (firma s kosmetikou). Mohli jsme se seznámit s prací v jiných typech fiktivních nebo cvičných firem z jiných států, např. ze Slovenska, Bulharska či Rakouska.

Za nás všechny můžu opět říct, že to pro nás bylo velkým přínosem a jsme vděčni, že jsme se mohli veletrhu zúčastnit. Dalo nám to nové zkušenosti v komunikaci s lidmi a to i v cizím jazyce (angličtina a slovenština). V neposlední řadě jsme měli možnost si prohlédnout Bratislavu a krásy jejího města.

 

- Tereza Janková, sekretariát FIF AMAZink, s. r. o. -

FIF Bratislava FIF